Advies op maat

Heeft u verschillende wensen voor uw tuin, maar komt u er niet helemaal uit wat het beste is? Ik help u graag op weg met advies zodat u daarna weer verder kunt.

Heeft u voor het eerst een tuin en zou u het fijn vinden om enig advies te krijgen over het onderhoud en wat, wanneer en hoe gedaan moet worden? Graag maak ik een inventarisatie voor u.

Is er amper zitplek in uw tuin omdat de struiken wild zijn uitgegroeid en overhangende takken uw tuinplezier behoorlijk bederven? Ik kom graag bij u kijken hoe we dit probleem kunnen aanpakken zodat u snel weer van uw tuin kunt genieten!

Als u gauw last van uw rug krijgt, met een rollator moet lopen of reuma heeft, wil dat nog niet zeggen dat u uw tuin wilt opgeven. U hoeft niet te verhuizen omdat het tuinieren minder makkelijker gaat dan voorheen. Uw tuin kan bijvoorbeeld aangepast worden met een breder pad, een groter terras of verhoogde tuinbakken. Graag kijk ik voor u welke mogelijkheden uw tuin biedt.

Komt uw huis te koop, dan is een nette, opgeruimde tuin belangrijk. Ik breng de tuin graag voor u op orde en vul lege potten met een fleurige beplanting. Zo is uw tuin een goed visitekaartje voor uw huis.

Ik maak graag een afspraak om uw wensen door te nemen. Aan de hand hiervan kan ik vaststellen wat nodig is en u zo verder helpen. Advies en de hiervoor genoemde activiteiten zijn op basis van uw wensen en mijn geschatte uren.

Uitgebloeid gipskruid in een vaasje
Plantenbak met fuchsia en lobelia
Mand met voorjaarsbloemen
Stenen plantenbak met kruiden
Tuinbloemen in een vaasje

TARIEVEN

* Een prijsopgaaf is op basis van uw wensen en een schatting van de benodigde tijd. Mijn tarief is inclusief 21% BTW. Vanaf 15 kilometer reken ik reiskosten à € 0,19 per kilometer.

    • Beplantingsplan

      Aan de hand van uw wensen stel ik een beplantingsplan op: een voorstel voor de groene inrichting van uw tuin.

    • Tuinontwerp

      Aan de hand van een schetsontwerp werk ik uw wensen en ideeën uit tot een definitief tuinontwerp.